Bel mij

Zoek
Volg ons

Workshop bier brouwen

Leer in een avond je eigen bier brouwen
Meneer Wateetons, de auteur van het standaardwerk Over Drank (2016), leert het je in één avond: mout, schroten, maischen, hop en de vergisting. Je maakt je eigen bier en neemt het na afloop mee naar huis waar je het na een paar maanden (of als je niet kunt wachten, weken) met een plop kunt ontkurken.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger (www.wateetons.com) en schrijver (oa. columnist voor Elle Eten, Nrc Next en Winelife en auteur van Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016), De Worsttbijbel (2018) en Over Charcuterie (2019).

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen. Vanaf 18:00 zijn jullie welkom. We gaan om 18:30 aan de slag en om een uur of 23:00 is het tijd om weer te vertrekken. Alle data en de inschrijving vind je op de website van meneer Wateetons.

Deze workshop kan ook voor privégroepen, voor bedrijven of als teambuilding worden gegeven. Neem contact op met je vraag of voor een offerte.