Bel mij

Zoek
Volg ons

Workshop koken met vuur

Een hele avond fikkie stoken!

Om 18:30 verzamelen we bij de sfeervolle kookboerderij van Boergondineren. Daar zetten we vervolgens alles in de hens waar de fik in kan: we bereiden pizza’s in de zelfgebouwde en houtgestookte pizzaoven, bouwen een coldsmoker, roken vlees en vis in de rookoven, bereiden groentes direct op de kolen, grillen kippen en asador en hangen de dutch ovens boven de Tundra grill. Oh, en dan hebben we ook nog een 400 kg wegende chuckwagon waar wel het een en ander in past.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger (www.wateetons.com) en schrijver (oa. columnist voor Elle Eten, Nrc Next en Winelife en auteur van Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016),  De Worstbijbel (2018) en Over Charcuterie (2018). Tussen het fikkie stoken door zorgt Boergondineren voor lekkere hapjes en een drankje (inbegrepen). Aan het eind van avond eten we met elkaar op wat we die avond met vuur bereid hebben en gaan we, beroet doch tevreden, rond 23:00 weer op huis aan. De kosten zijn €79,50 per persoon.

Alle data en inschrijving vind je op de website van Meneer Wateetons.