Bel mij

Zoek
Volg ons
woensdag
20
september

workshop fermenterenFoodwriter Meneer Wateetons, auteur van het standaardwerk over fermenteren Over Rot (genomineerd voor zowel beste kookboek van Nederland als van de wereld), leert je alles over het fermenteren van voedsel. Je zult ontdekken dat er geen maaltijd voorbij gaat zonder dat je iets gefermenteerds eet, en dat zelf fermenteren makkelijk, leuk, lekker en avontuurlijk is. Natuurlijk ga je zelf aan de slag, onder andere met groente, zuivel en drank! Omdat fermenteren tijd kost krijg je het zelfgemaakte en voorbereide voedsel mee naar huis, om daar met duidelijke instructies tot volle gefermenteerde wasdom te laten komen. Na afloop van de workshop neem je zelfs een goodybag mee, bestaande uit een mini-fermentatietoolkit om thuis direct met de opgedane kennis en ervaring aan de slag te gaan.

Vanaf 18.00 uur ben je welkom op de boerderij in Ransdorp en rond 18.30 gaat de workshop van start. Tijdens de bereiding komen we regelmatig langs met antipasti en een lekker wijntje of biertje.

De kosten: €75 euro per persoon (inclusief alle eten en drinken). Meer informatie vind je op de website van Meneer Wateetons. Direct inschrijven kan via deze link

Tip: Meneer Wateetons geeft bij Boergondineren onder andere ook workshops Kop tot Staart varkensverwerking, verse en droge worst maken, paté maken en roken .