Bel mij

Zoek
Volg ons
woensdag
28
december

Workshop fermenteren



Foodwriter Meneer Wateetons, auteur van het standaardwerk over fermenteren Over Rot,  je alles over het fermenteren van voedsel. Je zult ontdekken dat er geen maaltijd voorbij gaat zonder dat je iets gefermenteerds eet, en dat zelf fermenteren makkelijk, leuk, lekker en avontuurlijk is. Natuurlijk ga je zelf aan de slag! Omdat fermenteren tijd kost krijg je het zelfgemaakte en voorbereide voedsel mee naar huis, om daar met duidelijke instructies tot volle gefermenteerde wasdom te laten komen. Na afloop van de workshop neem je zelfs een goodybag mee, bestaande uit een mini-fermentatietoolkit om thuis direct met de opgedane kennis en ervaring aan de slag te gaan.

De kosten: €75 euro per persoon (inclusief alle eten en drinken).

Aanmelden voor de workshops kan via meneer@wateetons.com (bij voorkeur) of 06 81255054 (eventueel).

Tip: Meneer Wateetons geeft bij Boergondineren ook workshops Kop tot Staart varkensverwerking, verse en droge worst maken, paté maken en roken .
De kosten: €75 euro per pe