Bel mij

Zoek
Volg ons
woensdag
07
september

workshop roken

Foodwriter Meneer Wateetons, auteur van het standaardwerk Over Rook, leert je de kunst van het roken. 
Tijdens de workshop leer je, onder het genot van de lekkere hapjes en drankjes van Boergondineren allereerst de theorie over roken: apparaten, houtsoorten, koud versus warm roken, de ideale temperatuur en noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Daarna gaan we in groepjes aan de slag met zowel ter plekke in elkaar geknutselde, als gereedstaande rookovens, rookpannen en rookpistolen. Je mag ook je eigen rookkast, -pan of -ton meenemen.
Uiteraard eten we aan het eind van de avond de huisgerookte waar met elkaar op, begeleid door de bijgerechten en wijn van Boergondineren.

Kosten: €65 per persoon (inclusief eten en drinken)

Aanmelden voor de workshops kan via meneer@wateetons.com (bij voorkeur) of 06 81255054 (eventueel).

Tip: Meneer Wateetons geeft bij Boergondineren ook workshops Kop tot Staart varkensverwerking, verse en droge worst maken, paté maken en fermenteren.