Bel mij

Zoek
Volg ons

Fermentatie workshops


Vooruitlopend op ‘Over Rot’, het handboek Fermenteren dat in november 2015 van zijn hand verschijnt leert foodwriter Meneer Wateetons je nu al alles over het fermenteren van voedsel. Je zult ontdekken dat er geen maaltijd voorbij gaat zonder dat je iets gefermenteerds eet, en dat zelf fermenteren makkelijk, leuk, lekker en avontuurlijk is. Natuurlijk ga je zelf aan de slag! Omdat fermenteren tijd kost krijg je het zelfgemaakte en voorbereide voedsel mee naar huis, om daar met duidelijke instructies tot volle gefermenteerde wasdom te laten komen. Na afloop van de workshop neem je zelfs een goodybag mee, bestaande uit een mini-fermentatietoolkit om thuis direct met de opgedane kennis en ervaring aan de slag te gaan.

De kosten: €75 euro per persoon (inclusief alle eten en drinken).

Zie de agenda voor data. Op de website van meneer Wateetons vind je alle data voor 2016.
Aanmelden voor de workshops kan via meneer@wateetons.com (bij voorkeur) of 06 81255054 (eventueel).