Bel mij

Zoek
Volg ons

Fermentatie workshops

Foodwriter Meneer Wateetons, auteur van het standaardwerk ‘Over Rot’ – hét handboek Fermenteren leert je alles over het zelf fermenteren van voedsel.

Je zult tijdens deze workshop ontdekken dat er geen maaltijd voorbij gaat zonder dat je iets gefermenteerds eet, en dat zelf fermenteren makkelijk, leuk, lekker en avontuurlijk is. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag! Niet alleen met de melkzuurfermentatie van groenten, maar we maken vaak ook drank, zuivel of gefermenteerde bonen. Omdat fermenteren tijd kost krijg je het zelfgemaakte en voorbereide voedsel mee naar huis, om daar met duidelijke instructies tot volle gefermenteerde wasdom te laten komen. 

Voor lekkere hapjes, een maaltijd, een drankje en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen. De workshop is geschikt voor vegetariërs. Geef het wel aan bij de boeking. De workshop start om 18:30, en vanaf 18:00 kun je binnenlopen. Om ca 23:00 is het weer tijd om op huis aan te gaan. De kosten zijn €79,50 per persoon.

Op de website van meneer Wateetons vind je alle data en kun je je inschrijven.

Deze workshop kan ook voor privégroepen, voor bedrijven of als teambuilding worden gegeven. Neem contact op met je vraag of voor een offerte.