Bel mij

Zoek
Volg ons

Kop tot Staart workshops

In samenwerking met Beemsterlant’s Varken, Mahé natuurvlees en Slagerij De Wit organiseert meneer Wateetons bij Boergondineren maandelijk een 'Kop tot Staart'-workshop.
Rond het middaguur (12:00) verzamelen we bij de varkensboerderij van Beemsterlant’s varken of Mahe Natuurvlees waar we na de koffie gedurende een uur een rondleiding krijgen ‘van Zaadje tot Karbonaadje’. Daarmee vertrekken we naar de boerderij van Boergondineren waar een lunch op ons staat te wachten. Na de lunch zal meesterslager Arend ten Wolde van Slagerij De Wit demonstreren hoe je een varken uitbeent. Leer waar de speklappen vandaan komen, en waar de varkenshaas en kinnebak nou precies gelokaliseerd zijn. Vervolgens gaan we deze delen vervolgens aan de slag: zoals verwerken tot worst, meneer Wateetons’ specialiteit. Maar we maken ook paté, bacon, BBQ’d ribs en nog veel meer. Draaien, roken, koken en smoken! Tenslotte eten we dit heerlijks op. 

De kosten: €125 per persoon (inclusief alle eten en drinken).
Zie de agenda voor data. Op de website van meneer Wateetons vind je alle data voor 2016.
Aanmelden voor de workshops kan via meneer@wateetons.com (bij voorkeur) of 06 81255054 (eventueel).