Bel mij

Zoek
Volg ons

Workshop charcuterie maken

Leer je eigen charcuterie maken: droge ham, pancetta, guanciale, lardo, coppa en meer heerlijke Zuid-europese gedroogde vleeswaar. In deze workshop leert Meneer Wateetons – auteur van onder andere de Worstbijbel, Over Rook en Over Rot – je in één avond alles over zouten, drogen, rijpen, vacumeren, roken, temperatuur, luchtvochtigheid en knooptechnieken en ben jij klaar om voortaan zelf, veilig en smakelijk, je eigen charcuterie te maken. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. In de workshop maak je je eigen pancetta of coppa die je vervolgens mee naar huis neemt om daar met je nieuw verworven kennis te rijpen. Boergondineren zorgt voor een heerlijke maaltijd en de drankjes (inbegrepen).

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger (www.wateetons.com) en schrijver (oa. columnist voor Elle Eten, Nrc Next en Winelife en auteur van Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015),, Over Drank (2016),  Worstbijbel (2018) en Over Charcuterie (2019).

Aanvang is 18:30, binnenloop vanaf 18:00. Om ca 23:00 is het weer tijd om te vertrekken. De kosten zijn 79,50 per persoon (all in). Inschrijven kan via de website van Meneer Wateetons.

Deze workshop kan ook voor privégroepen, voor bedrijven of als teambuilding worden gegeven. Neem contact op met je vraag of voor een offerte.