Bel mij

Zoek
Volg ons

Workshop Roken

Tijdens de workshop leer je, onder het genot van de lekkere hapjes en drankjes van Boergondineren allereerst de theorie over roken: apparaten, houtsoorten, koud versus warm roken, de ideale temperatuur en noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Daarna gaan we in groepjes aan de slag met zowel ter plekke in elkaar geknutselde, als gereedstaande rookovens, rookpannen en rookpistolen. Je mag ook je eigen rookkast meenemen. Uiteraard eten we aan het eind van de avond de huisgerookte waar met elkaar op, begeleid door de bijgerechten en wijn van Boergondineren. Je kunt je gewoon in je eentje, met z'n tweeën of met een klein groepje opgeven. De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com en auteur van het handboek warm en koud roken Over Rook (2014). 
De workshop kost € 65 pp. Dit is inclusief diner, drank en een bezoek aan de longarts.

Zie de agenda voor data. Op de website van meneer Wateetons vind je alle data voor 2016.
Aanmelden voor de workshops kan via meneer@wateetons.com (bij voorkeur) of 06 81255054 (eventueel).