Bel mij

Zoek
Volg ons

Workshop snacks maken

In een avond bestrijken we het volle spectrum van de Vette Bek, hoe leuk is dat! Zelfs snacks maken is leuk, lekker en gevarieerd. Tijdens deze workshop leer je écht goede patat maken, je eigen kroketten en bitterballen rollen, frikandel draaien (inclusief hét geheime ingrediënt) en hoe je een kaassoufflé maakt met precies de juiste mix tussen vloeibaarheid en bite. 

Na afloop eten we het met elkaar op. Met zelfgemaakte mayo natuurlijk!

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger (www.wateetons.com) en schrijver (oa. columnist voor Elle Eten, Nrc Next en Winelife)en auteur van Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016), De Worstbijbel (2018) en Over Charcuterie (2019)).

Voor een maaltijd, een drankje en gezelligheid wordt gezorgd. Behalve een gezonde goesting hoef je niks mee te nemen. Aanvang is 18:30, binnenloop vanaf 18:00. Om ca 23:00 is het weer tijd om te vertrekken. De kosten zijn 79.50, all in en alle data en inschrijving vind je op de website van Meneer Wateetons

Deze workshop kan ook voor privégroepen, voor bedrijven of als teambuilding worden gegeven. Neem contact op met je vraag of voor een offerte.