Bel mij

Zoek
Volg ons
woensdag
21
maart

Van kop tot staart - Wilde GansBoergondineren organiseert in samenwerking met meneer Wateetons ‘Kop tot Staart’ workshops. In deze workshop leer je álles over de wilde gans: zijn leven, zijn sterven, zijn smakelijke onderdelen en natuurlijk de bereiding daarvan. 

Leer alles over de wilde gans. Waarom zijn het er zo veel, waarom wordt hij bejaagd? Maar belangrijker, hoe kun je hem zo goed mogelijk verwerken?

 

In één avond leer je wilde gans uitbenen én verwerken tot worst en paté en te bereiden op barbecue en rookoven. Wat deze kop tot staart workshop extra bijzonder maakt is dat je helemaal zélf aan de slag mag. Dus niet alleen toekijken (wat ook leerzaam is) maar zelf plukken, villen en uitbenen. Een workshop voor durf-als.
 

Tenslotte eten we dit heerlijks natuurlijk op. Alles wat niet direct genuttigd kan worden, zoals de paté, neem je mee naar huis om er in de dagen erna van te genieten. Ook de taaiere delen krijg je mee naar huis, om daar, met instructie bijvoorbeeld rillettes, stoofpotjes en confit van te maken.

Deze workshop start om 18:30, inloop vanaf 18:00. Om ca 23:00 is het tijd om te vertrekken.

De kosten: € 75,- per persoon en dat is inclusief eten en drinken.

Meer informatie vind je op de website van Meneer Wateetons. Direct inschrijven kan via deze link.