Bel mij

Zoek
Volg ons
woensdag
25
januari

workshop droge worst maken



Verse worst maken is leuk, maar de ware uitdaging van het worstmakersvak is het creëren van je eigen fuet, salami, cacciatore, droe wors, Groninger worst, metworst, ossenworst, chistorra of chorizo. 

Tijdens deze workshop leert Meneer Wateetons, auteur van het standaardwerk over worst maken Over Worst, alles over het fermenteren van worst. We maken verschillende worsten, die je vervolgens mee naar huis neemt om daar in enkele weken te fermenteren en te drogen.

Vanaf 18.00 uur ben je welkom op de boerderij in Ransdorp en rond 18.30 gaat de workshop van start. Tijdens de bereiding komen we regelmatig langs met antipasti en een lekker wijntje of biertje. De kosten: €65 per persoon (inclusief diner, hapjes, drank en worsten). Meer informatie vind je op de website van Meneer Wateetons. Direct inschrijven kan via deze link

Tip: Meneer Wateetons geeft bij Boergondineren onder andere ook workshops Kop tot Staart varkensverwerking, verse worst maken, paté maken, roken en fermenteren.