Bel mij

Zoek
Volg ons

Welkom bij Boergondineren!

GENIETEN van versheid en pure smaak, van het goede leven op het platteland, van de gemoedelijke, landelijke sfeer en het rustgevende uitzicht op de weilanden en Durgerdam…dat is Boergondineren.

 

Wij zijn een cateringbedrijf met een vaste locatie in een prachtige hooischuur op een melkvee-boerderij in Ransdorp, Amsterdam-Noord.

Hier maken wij van jouw lunch, borrel, diner, feest of event, klein of groot, privé of zakelijk, een sfeervolle, compleet verzorgde, culinaire gebeurtenis.

 

Boergondineren staat voor (zoveel mogelijk) biologisch 'eten bij de boer', vers van het land, puur natuur. We koken ’op maat’ en het liefst met seizoensgebonden streekproducten. Daarbij laten we ons inspireren door de eerlijke volkskeuken uit diverse landen in Europa. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid; puurheid en eenvoud staan voorop. 

 

Vanaf 12 personen kun je bij ons komen BOERGONDINEREN en is de ruimte exclusief voor jouw groep beschikbaar.

 

Ook organiseren we regelmatig een ’aanschuifavond’. Dit is een avond waarbij je kunt ontdekken wat Boergondineren nou eigenlijk is, de sfeer proeven en genieten van de verschillende boergondische gerechten. Iedereen is altijd welkom op onze gezellige aanschuifavonden. 

 

Kijk even rond op onze site (deze wordt momenteel vernieuwd).

Brengt het je op ideeën en wil je bij ons iets komen eten, vieren of organiseren?

Stuur dan een mailtje naar info@boergondineren.nl of bel ons op 06-51 47 96 33. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Graag tot ziens bij Boergondineren!

Sacha en Tanja